Helsingin A-Kilta ry

Helsingin A-Kilta ry:n syyskokous 2020

Helsingin A-Kilta ry:n syyskokous pidettiin perjantaina 20.11.2020 klo 16.00 Malmin yhteisötilassa. Syyskokouksessa hyväksyttiin talousarvio ja toimintasuunnitelma, jonka mukaan toimintaa jatketaan Malmin yhteisötilassa, kokemusasiantuntijan vastaanotoilla ja jalkautuvassa työssä kehittävään tapaan huomioiden koronapandemian aiheuttamat haasteet ja rajoitukset. Avustusta toiminnan toteuttamiseksi on haettu STEAlta ja Helsingin kaupungilta.

Hallitus vuonna 2021: Unto Turunen (pj), Aulis Haaranen, Christa Heikkilä, Erkki Kukkonen, Jari Kuusela, Reijo Lehtonen ja Pekka Luukkonen. Hallituksen varajäsenet: Pirjo Sundström ja Jouko Väisänen.

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 10 euroa.

Mikä on A-Kilta?

Vuonna 1966 perustettu Helsingin A-Kilta ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää päihdeongelmista kärsivien mahdollisuutta vertaistuelliseen kohtaamiseen, palveluapuun ja toipumiseen.

Yhdistys ylläpitää Helsingissä päihteetöntä Malmin yhteisötilaa sekä kokemusasiantuntijan vastaanottoa. Matalan kynnyksen toiminta on tarkoitettu päihde- ja mielenterveystoipujille mukaan lukien korvaushoidossa olevat ja läheiset. Toiminta perustuu kumppanuuteen Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen, Maunulan terveysaseman ja Suursuon sairaalan kanssa. Malmin yhteisötilan toimintaa tukee STEA, kuten myös Paikka auki II -hanketta osatyökykyisen palkkaamiseksi. Kokemusasiantuntijatoimintaa tukee Helsingin kaupunki.

Helsingin A-Kilta ry kuuluu valtakunnalliseen A-Kiltojen Liittoon ja toimii aktiivisesti päihde- ja mielenterveystoimijoiden verkostoissa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Arvot

Helsingin A-Kilta ry:n toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Malmin yhteisötilassa vaalitaan toipumisrauhaa pidättäytymällä voimakkaista puheenaiheista; minkäänlainen häirintä ja kiusaaminen ei ole sallittua.

Valtakunnallisen A-kiltatoiminnan arvoja ovat päihteettömyys, vapaaehtoisuus, kokemuksellisuus, yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja yhteistoiminta.

Historia

Lue yhdistyksen 50-vuotishistoriikki tästä:

Polkuja päihteettömyyteen – Helsingin A-Killan viisi vuosikymmentä päihdepolitiikan pyörteissä

Jäsenmaksu

Hyvä jäsen, vuoden 2021 jäsenmaksu on 10€. Voit maksaa sen tälle tilille:

Helsingin A-Kilta ry

FI 51 1015 5000 3915 08

Kirjoita Viestikentään sanallinen viite:

Etunimi Sukunimi Jäsen 2021.

Muistathan merkitä pyydetyt tiedot ja säilytäthän jäsenmaksun kuitin!

Viimeisimmät sääntömääräiset yhdistyskokoukset

Helsingin A-Kilta ry:n syyskokous pidettiin perjantaina 20.11.2020 klo 16.00 Malmin yhteisötilassa, Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki. Hallituksen kokoonpano vuonna 2021: Unto Turunen (pj), Aulis Haaranen, Christa Heikkilä, Erkki Kukkonen, Jari Kuusela, Reijo Lehtonen, Pekka Luukkonen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Pirjo Sundström ja Jouko Väisänen. Vuoden 2021 jäsenmaksuksi päätettiin 10 euroa.

Yhdistyksen kevätkokous siirrettiin koronapandemian vuoksi perjantaihin 4.9.2020 klo 16.45. Kokous pidettiin Malmin yhteisötilassa, Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2019 tilinpäätös ja käsiteltiin toimintakertomus. Toimintakertomus_vuodelta_2019

Yhdistyssäännöt

Tietosuojailmoitus_jäsenille_ja_yhteisön_piirissä_toimiville_25_5_2018