Malmin yhteisötila

Malmin yhteisötila on viihtyisä olotila sinulle, joka kaipaat päihteetöntä seuraa, vertaistukea ja turvallista ilmapiiriä. Toiminta on anonyymiä. Toivotamme erityisen tervetulleiksi mielenterveys- ja päihdetoipujat mukaan lukien läheiset ja korvaushoidossa olevat. Kävijöiden käytössä on ompelukone, tietokone ja televisio. Yhteisötila on päihteetön, joten pääsyvaatimuksena on yksi päihteetön päivä. Voit tulla aukioloaikoina ilmoittamatta, mutta voit myös varata soittamalla varata tapaamis- ja tutustumisajan numerosta 050 409 0344.

Avoinna ma, ti, to ja pe 9–16, ke 11–16 ja su 10–16. Lisäksi iltaryhmiä lähes joka ilta.

Tutustu lähiviikkojen ohjelmaan

Kanttiinissa saa arkisin aamupalaa eurolla (keskiviikkoisin brunssi) ja sunnuntaisin on tarjolla lounas eurolla. Myös maanantain naisten illoissa (16.30) ja keskiviikkojen äijäilloissa (16.30) on tarjolla ateria eurolla. Kahvikupillisen saa 50 sentillä (santsikuppi 20 senttiä). Ekakertalaisille kahvi tai tee on maksuton.

Aamiaismenu_Malmilla_loka-joulu_2019

Helsingin A-Killan sekä Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen ja psykiatria- ja päihdehuollon erityispalvelujen kumppanuustoimintaa tukee Stea. Kokemusasiantuntijatoimintaamme Maunulan terveysasemalla tukee Helsingin kaupunki.

 

Osoitteet

Helsingin A-Kilta / Malmin yhteisötila

Hietakummuntie 19, 00700 Hki, Ala-Malmin torin laidalla (huom. ei Malmitalo vaan sen oikeanpuoleinen Postitalo, B-rappu)

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf

www.helsinginakilta.fi

malmi(at)helsinginakilta.fi

Puh. 050 409 0344 (silloin kun ovet ovat avoinna)