Malmin yhteisötila

Malmin yhteisötila on viihtyisä olotila sinulle, joka kaipaat päihteetöntä seuraa, vertaistukea ja turvallista ilmapiiriä. Toiminta on rentoa ja anonyymiä. Toivotamme tervetulleiksi mielenterveys- ja päihdetoipujat mukaan lukien läheiset ja korvaushoidossa olevat. Kävijöiden käytössä on Hesari, ompelukone, tietokone, televisio, biljardipöytä, Yatzy ja muita seurapelejä. Tila on päihteetön ja pääsyvaatimuksena on yksi päihteetön päivä.

Voit tulla aukioloaikoina ilmoittamatta, mutta voit myös varata tapaamis- ja tutustumisajan numerosta 040 779 6784. Malmin yhteisötilassa voi viettää aikaa vapaasti hengaillen tai osallistua erilaisiin ryhmiin.

Katso aukioloajat ja tutustu lähiviikkojen ohjelmaan

Kanttiinissa saa arkisin aamupalaa eurolla (keskiviikkoisin brunssi) ja sunnuntaisin on tarjolla lounas eurolla. Myös maanantain naisten illoissa (16.30) ja keskiviikkojen äijäilloissa (16.30) on tarjolla ateria eurolla. Kahvikupillisen saa 50 sentillä (santsikuppi 20 senttiä). Ekakertalaisille kahvi tai tee on maksuton.

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai harjoittelusta, ota yhteys malmi(at)helsinginakilta.fi

Helsingin A-Killan sekä Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen ja psykiatria- ja päihdehuollon erityispalvelujen kumppanuustoimintaa tukee STEA. Kokemusasiantuntijatoimintaamme Maunulan terveysasemalla tukee Helsingin kaupunki.

 

Osoitteet

Helsingin A-Kilta / Malmin yhteisötila

Hietakummuntie 19, 00700 Hki, Ala-Malmin torin laidalla (huom. ei Malmitalo vaan sen oikeanpuoleinen Postitalo, B-rappu)

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf

www.helsinginakilta.fi

malmi(at)helsinginakilta.fi

Puh. 040 779 6784 (aukioloaikoina)