Naisten ilta etänä joka toinen maanantai

Naisten vertaistuellinen ilta pidetään etänä joka toinen maanantai klo 16.30–17.30. Lämpimästi tervetuloa jakamaan kuulumisia ja keskustelemaan erilaisista teemoista! Seuraava kerta: ma 7.6. klo 16.30. Katso ilmoittautumistiedot:


 Naisten ilta etänä joka toinen ma klo 16.30–17.30

Seuraavat etäillat: maanantaisin 7.6., 21.6. ja 5.7.

Naisten etäillassa on kullakin kerralla kuulumiskierros, rentouttava venyttelytuokio sekä oman olon ja hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teema. Osallistuminen on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin hyvien päivien kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa turvallisessa ilmapiirissä.

Pääset mukaan Jitsi-tuokioon näin: ilmoittaudu osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi, niin saat kutsulinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on mutkatonta, jos sinulla on sähköpostiosoite ja sen käyttämiseen soveltuva puhelin tai tietokone. Puhelimen tai tabletin kautta osallistuminen saattaa edellyttää maksuttoman Jitsi-Meet-sovelluksen asentamista.

Tarvittaessa voit varata ajan digitukeen numerosta 040 779 6784. Varaa digituen aika vähintään viikkoa aikaisemmin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos arvioit tarvitsevasi digitukea, sillä siitä voi olla hyötyä ja iloa myös muiden arjen asioiden hoitamiseen!

Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävät sähköpostitse. Tehtäviä voi pohtia etukäteen tai vasta ryhmän aikana.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan.


Lue lisää Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintamahdollisuuksista

Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa