Tiedote kävijöille: Safkaa ja tsemppiä

Helsingin A-Kilta toivottaa Malmin yhteisötilan kävijöille hyvää mieltä ja voimaa koronakriisin aikana jakamalla lämpimiä ruoka-annoksia. Samalla on mahdollisuus saada esim. tulostettuja Kela-lomakkeita. Noutoaika ja käytännöt sovitaan etukäteen.  Jos olet riskiryhmässä ja sen takia karanteenissa, on mahdollista sopia, että tervehdys tuodaan ovesi taakse (Pohjois-Helsingin alue). Tarvitsetko safkaa ja tsemppiä? Älä epäröi, vaan ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Safkaa ja tsemppiä kesä-elokuussa 2020

Hyvän mielen tervehdys ja tsemppitoivotus lämpimän ruoka-annoksen muodossa on tarkoitettu Malmin yhteisötilan kävijöille, joilla ruoka on vähentynyt, ahdistus lisääntynyt sekä oma olo ja ruoanlaittokyky huonontunut koronakriisin takia. Tervetuloa myös uusille! Ulos jaettavasta ruoasta ei peritä maksua. Annokset ovat työntekijöiden valmistamaa yksinkertaista arkiruokaa.

Näin voit hakea safkaa ja tsemppiä -paketin

Turvallisuuden vuoksi ruokaa ei jonoteta, vaan ruoka-annokset noudetaan yksitellen. Safkaa ja tsemppiä -annoksen hakemisesta tulee sopia etukäteen. Lähetä asiasta milloin tahansa sähköpostia osoitteeseen ohjaaja.jokke(at)helsinginakilta.fi (otsikoi viestisi: ruokaa) tai soita arkisin klo 9–15 numeroon 040 779 6784. Sovimme kanssasi noutoajan, ja samalla voit kertoa, tarvitsetko esim. palveluohjausta, tulostettuja Kela-lomakkeita tai muuta apua asioittesi hoitamiseen.

Jos sinulla ei ole puheaikaa, voit varata ajan Malmin yhteisötilan ulko-ovessa olevaan varauslistaan.

Ruoka-annokset on mahdollista saada myös koko perheelle tai kaverille, joka tähän saakka ei ole vielä käynyt Malmin yhteisötilassa mutta tarvitsee tukea päihteettömyyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja esim. retkahduksen ehkäisemiseen. Jos kaverillasi ei ole puhelinta, voisitko auttaa häntä ja sopia hänen puolestaan Safkaa ja tsemppiä -paketin noutoajan?

Hyvä kävijä, jos kuulut riskiryhmään etkä sen vuoksi voi liikkua julkisilla paikoilla, on mahdollista sopia, että tervehdys tuodaan ovesi taakse.

Esteen ilmaantuessa muistathan peruuttaa sovitun ajan. Mikäli syöt annoksen esim. puistossa Malmilla, muistathan desinfioida ensin kädet ja viedä ruokailun jälkeen pakkausjätteet roskikseen. Pakkauksessa on ruokailuvälineiden lisäksi annos desinfiointiainetta.

 

Malmin yhteisötilan viikkokalenteri (huom. voimassa vasta sitten kun epidemia on mennyt ohi ja kokoontuminen on turvallista)

Ma avoinna 9–15.30. Brunssi klo 11 (1€). Lisäksi naisten ilta klo 16.30–18.30 kevät- ja syyskaudella (välipala 1€).

Ti avoinna 9–15.30. Lisäksi NA Nokka klo 18.00.

Ke avoinna 11–15.30. Brunssi 1€.  Lisäksi päihteetön äijäilta klo 16.30–18.30 kevät-ja syyskaudella (välipala ja kahvi 1€).

To avoinna 9–15.30. Paikalla Jelpin työntekijöitä, iltapäivällä korva-akupunktio. Lisäksi iltaisin joka toinen torstai mielenterveyskuntoutujien Ogelikerho ja joka toinen torstai OK-nuoret.

Pe avoinna 9–15.30. Lisäksi AA Nova klo 19 (avoin ryhmä, myös läheisille!).

La suljettu; toisinaan sinkkuiltoja

Su avoinna 10–14. Lisäksi klo 14.15–16 Viikkoryhmä (A-killan keskusteluryhmä). AA Ryhtiryhmä 18.00.

  • Tulossa kesäiset kiltaillat, kasvimaan hoitoa, grillausta ja kesäretkiä – sitten kun koronaepidemia on ohi.

___

Malmin yhteisötilan osoite: Helsingin A-Kilta, Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki (Ala-Malmin torin laidalla, Malmitalon ja kirjaston oikealla puolella oleva rakennus, Postitalon B-rappu)

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf

malmi@helsinginakilta.fi

Puh. 040 779 6784 klo 9–15 arkisin

 

Tykkää Helsingin A-Killasta Facebookissa