Naisten ilta maanantaisin klo 16.30–18.00

Naisten vertaistuellinen ilta pidetään Malmin yhteisötilassa maanantaisin klo 16.30–18.00. Vuoden viimeinen kerta ma 13.12., jatkuu alkaen 24.1.2022. Lämpimästi tervetuloa jakamaan kuulumisia, keskustelemaan erilaisista teemoista ja rentoutumaan! 


Naisten iltojen sisältö

Naisten illoisssa on kullakin kerralla Mitä minulle kuuluu -kierros ja oman hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teema. Joskus voidaan askarrellakin, esim. koruja ja unelmakarttoja. Joka kerta on myös pieni rentoutumis- ja venyttelytuokio. Tarjolla on välipala ja kahvia tai teetä. Kanttiinimaksu 1€.

Ryhmä on tarkoitettu naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin hyvien päivien kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa. Vertaistuki toteutuu kuunnellen toisia hyväksyvässä ilmapiirissä sekä kertomalla omista ajatuksistaan, tunteistaan ja kokemuksistaan juuri sen verran kuin itse kokee turvalliseksi.  Mahdollisuus on myös vain kuunnella ja levähtää.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos osallistut ensimmäistä kertaa, voit halutessasi kysyä lisätietoa osoitteesta malmi(at)helsinginakilta.fi

Osoite:

Malmin yhteisötila / Helsingin A-Kilta ry, Hietakummuntie 19 B (Ala-Malmin torin laidalla sijaitseva Malmin Postitalo, rappu torilta katsoen talon takana).


Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa