Naisten syysilta maanantaisin klo 16.30–18.00

Naisten vertaistuellinen ilta pidetään Malmin yhteisötilassa maanantaisin klo 16.30–18.00 syys-marraskuussa 2021. Lämpimästi tervetuloa jakamaan kuulumisia, keskustelemaan erilaisista teemoista ja rentoutumaan! 


Teema ma 27.9.2021 klo 16.30: Mitkä ovat minun omat vahvuuteni?

Omia vahvuuksia ei ole aina helppoa tunnistaa ja muistaa. Vahvuuksien käsitteleminen tukee itsetuntemusta ja voi lisätä myös itsetuntoa. Tervetuloa pohtimaan ja keskustelemaan!

Naisten iltojen rakenne

Naisten illassa on kullakin kerralla Mitä minulle kuuluu -kierros ja oman hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teema. Joskus voidaan askarrellakin, esim. koruja ja unelmakarttoja. Joka kerta on myös pieni rentoutumis- ja venyttelytuokio. Tarjolla on välipala ja kahvia tai teetä. Tarjoilumaksu 1€.

Osallistuminen on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin hyvien päivien kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa. Vertaistuki toteutuu kuunnellen toisia hyväksyvässä ilmapiirissä sekä kertomalla omista ajatuksistaan, tunteistaan ja kokemuksistaan juuri sen verran kuin itse kokee turvalliseksi.  Mahdollisuus on myös vain kuunnella ja levähtää.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos osallistut ensimmäistä kertaa, voit halutessasi kysyä lisätietoa osoitteesta malmi(at)helsinginakilta.fi

Naisten-syysilta-maanantaisin-syys-marras-2021

Osoite: Malmin yhteisötila / Helsingin A-Kilta ry, Hietakummuntie 19 B (Ala-Malmin torin laidalla sijaitseva Malmin Postitalo, rappu torilta katsoen talon takana)


Marraskuussa tulossa: Naisten oma yhden päivän hyvinvointileiri Malmin yhteisötilassa. Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin tälle sivulle. Ilmoittautua voi osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi

Lue lisää Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintamahdollisuuksista

Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa