Naisten toimintaa maanantaisin

 Naisten ilta Malmin yhteisötilassa maanantaisin klo 16.30. Poikkeus: kokoonnumme etänä maanantaina 3.4. klo 17.00–18.00.


  • Naisten ilta Malmin yhteisötilassa maanantaisin klo 16.30–18.00 seuraavina päivämäärinä: 20.3., 27.3., 17.4., 24.4., 8.5., 15.5., 22.5. ja 29.5.
  • Naisten tunti etänä maanantaina 3.4. klo 17.00. Ilmoittaudu etätuokioon osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi – niin saat liittymislinkin sähköpostiisi pari tuntia ennen ryhmää. Ryhmä kokoontuu Jitsi-Meetissä.
  • Viikkokalenteri ja muut ryhmät
  • Ilmoittaudu erityistapahtumiin: Virkistymme yhdessä

Naisten illan kulku:

Ryhmään sisältyy Mitä minulle kuuluu -kierros, oman hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teema sekä pieni rentoutumis- ja venyttelytuokio. Lähitapaamisissa mahdollisuus välipalaan kahvin tai teen kera (kanttiinimaksu 1,50€).


Kenelle naisten illat on tarkoitettu?

Naisten illat on tarkoitettu eri-ikäisille naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin onnellisten kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa. Vertaistuki toteutuu kuunnellen toisia hyväksyvässä ilmapiirissä sekä kertomalla omista ajatuksista, tunteista ja kokemuksista juuri sen verran kuin itse kokee turvalliseksi. Voit myös vain kuunnella ja levähtää. Ryhmä on luottamuksellinen.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan. Voit osallistua joka kerta tai silloin kun sinulle sopii. Ryhmän osallistujat voivat halutessaan ideoida keskusteluteemoja tai vaikkapa ohjata jonkin harjoitteen. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos osallistut ensimmäistä kertaa, voit halutessasi kysyä lisätietoa ja tarkemman tulo-ohjeen osoitteesta malmi(at)helsinginakilta.fi


Osoite:

Malmin yhteisötila / Helsingin A-Kilta ry, Hietakummuntie 19 B (Ala-Malmin torin laidalla sijaitseva Malmin Postitalo, B-rappu torilta katsoen talon kulman takana). Jos eksyt, soita! Ryhmää edeltävänä iltapäivänä olkkarin puhelin: 050 409 0344,

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf


”Ryhmissä saan paljon jotain sellaista, jota en vaadi tai odota. Se jokin avautuu toisten kohtaloista ja selviytymistarinoista.” Lue kiltanaisten blogi


Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa