Piristä päivääsi: Naisten ilta etänä maanantaisin ja Kiltatuokio etänä keskiviikkoisin ja perjantaisin

Naisten ilta etänä ja Kiltatuokio etänä korvaavat yhteisötilassa aiemmin vietetyt keskusteluryhmät niin kauan kuin koronatilanne on Helsingissä vaikea. Tarvittaessa ethän epäröi pyytää digitukea ohjaajalta voidaksesi osallistua mukaviin etätuokioihin.


Naisten ilta etänä maanantaisin klo 16.30–17.30

Naisten etäillassa on kullakin kerralla kuulumiskierros ja rentouttava, oman hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teematehtävä. Osallistuminen on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin hyvien päivien kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa turvallisessa ilmapiirissä.

Pääset mukaan Jitsi-tuokioon näin: ilmoittaudu osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi, niin saat kutsulinkin ja salasanan sähköpostiisi. Osallistuminen on mutkatonta, jos sinulla vain on sähköpostiosoite ja sen käyttämiseen soveltuva puhelin tai tietokone. Puhelimen kautta osallistuminen saattaa edellyttää maksuttoman Jitsi-Meet-sovelluksen asentamista.

Etäyhteyttä voidaan testata etukäteen, ja tarvittaessa voit myös varata ajan digitukeen numerosta 040 779 6784. Ota rohkeasti yhteyttä, jos arvioit tarvitsevasi digitukea, sillä siitä voi olla hyötyä ja iloa myös muiden arjen asioiden hoitamiseen.

Naisten-ilta-etänä-maalis-2021

Naisten päivän etätuokio ma 8.3.2021 klo 16.30–18.00. Yhteistyössä: eteläiset kiltanaiset. Lämpimästi tervetuloa kiltanaisille eri puolelta Suomea! 

Naisten-päivän-etätuokio-8-3-2021


Kiltatuokio etänä keskiviikkoisin klo 12–13 ja perjantaisin klo 14–15

Hyvää päihteetöntä seuraa: rentoa rupattelua, etäkahvittelua, kuulumisia, vertaistukea, retkitoiminnan suunnittelua ja muuta mukavaa. Samalla voit kertoa ohjaajalle toiveesi palvelutuesta (esim. Kela-lomakkeet).
Ilmoittaudu seuraavaan Kiltatuokioon: puh. 040 779 6784, jokke(at)helsinginakilta.fi. Jokke lähettää sähköpostiisi linkin ja salasanan Jitsi-tuokioon.

Lue lisää Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintamahdollisuuksista

Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa