Take away -ruoka-annoksia

Helsingin A-Kilta jakaa Malmin yhteisötilasta Take away -lämminruoka-annoksia. Noutoaika sovitaan etukäteen. Ryhmäkäyntien yhteydessä voi pyytää mukaan pakastettuja ruoka-annoksia. Lisäksi jaamme pieniä tsemppipaketteja liikkuvassa työssä Malmilla ja lähialueilla viikoittain.

Take away -ruoka-annoksia elo-syyskuussa 2020

Ruoka-annokset on tarkoitettu vanhoille ja uusille kävijöille, joilla ruoka on vähentynyt, ahdistus lisääntynyt sekä oma olo ja ruoanlaittokyky huonontunut esim. koronakriisin ja päihteiden takia. Mukaan jaettavasta ruoasta ei peritä maksua. Annokset ovat työntekijän valmistamaa yksinkertaista arkiruokaa.

Näin voit hakea Take away -annoksen

Ruoan hakemisesta tulee sopia etukäteen, jotta ruokaa osataan varata sopiva määrä. Voit varata noutoajan numerosta 050 409 0344. Samalla voit kertoa, tarvitsetko esim. palveluohjausta, tilaisuuden käyttää tietokonetta, tulostettuja Kela-lomakkeita tai muuta apua asioittesi hoitamiseen.

Jos sinulla ei ole puheaikaa, voit varata ajan Malmin yhteisötilan ulko-ovessa olevaan varauslistaan.

Malmin yhteisötila on päihteetön. Ruoka-annosta hakiessa riittää kuitenkin asiointikunto, mikäli annos tuodaan sinulle ulos ulko-ovelta.

Ruoka-annokset on mahdollista saada myös koko perheelle tai kaverille, joka tähän saakka ei ole vielä käynyt Malmin yhteisötilassa, mutta tarvitsee tukea päihteettömyyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja esim. retkahduksen ehkäisemiseen. – Jos kaverillasi ei ole puhelinta, voisitko auttaa häntä ja sopia hänen puolestaan annoksen noutoajan?

Esteen ilmaantuessa muistathan peruuttaa sovitun ajan.

Lämmintä ruokaa jaetaan pääasiassa tiistaisin, mutta varatun tukikeskustelun / palveluohjausajan tai Helsingin A-Killan ryhmään osallistumisen yhteydessä voi saada mukaan pakastetun ruoka-annoksen.

Toipumisryhmät kesällä 2020

Kokemusasiantuntijan vastaanotto ja palveluohjaus

 

Malmin yhteisötilan osoite: Helsingin A-Kilta, Hietakummuntie 19, 00700 Helsinki (Ala-Malmin torin laidalla, Malmitalon ja kirjaston oikealla puolella oleva rakennus, Postitalon B-rappu)

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf

malmi@helsinginakilta.fi

Puh. 050 409 0344

Tykkää Helsingin A-Killasta Facebookissa