Piristä päivääsi turvallisesti etänä – keskusteluryhmiä

Naisten ilta etänä ja Kiltatuokiot etänä korvaavat Malmin yhteisötilan keskusteluryhmät niin kauan kuin koronatilanne on Helsingissä vaikea. Tarvittaessa ethän epäröi pyytää digitukea ohjaajalta voidaksesi osallistua rentoihin etätuokioihin.


Naisten ilta etänä maanantaisin klo 16.30–17.30

Naisten etäillassa on kullakin kerralla kuulumiskierros, rentouttava venyttelytuokio sekä oman olon ja hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teematehtävä. Osallistuminen on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin hyvien päivien kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa turvallisessa ilmapiirissä.

Pääset mukaan Jitsi-tuokioon näin: ilmoittaudu osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi, niin saat kutsulinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on mutkatonta, jos sinulla on sähköpostiosoite ja sen käyttämiseen soveltuva puhelin tai tietokone. Puhelimen tai tabletin kautta osallistuminen saattaa edellyttää maksuttoman Jitsi-Meet-sovelluksen asentamista.

Etäyhteyttä voidaan testata etukäteen, ja tarvittaessa voit myös varata ajan digitukeen numerosta 040 779 6784. Ota rohkeasti yhteyttä, jos arvioit tarvitsevasi digitukea, sillä siitä voi olla hyötyä ja iloa myös muiden arjen asioiden hoitamiseen!

Ilmoittautuneille lähetetään ennakkotehtävät sähköpostitse. Tehtäviä voi pohtia etukäteen tai vasta ryhmän aikana.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan.

Naisten-ilta-etänä-huhti–touko-2021


Kiltatuokio etänä keskiviikkoisin klo 12–13 ja sunnuntaisin klo 12–13

Hyvää päihteetöntä seuraa, rentoa rupattelua, etäkahvittelua, kuulumisia, vertaistukea ja muuta mukavaa. Samalla voit kertoa ohjaajalle toiveesi henkilökohtaisesta tuesta (esim. Kela-lomakkeet, digituki, päihteet ja muut arjen huolet).
Ilmoittaudu seuraavaan Kiltatuokioon: ohjaaja(at)helsinginakilta.fi
Etätapaamisen linkki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.
Tarvittaessa voit myös varata ajan digitukeen numerosta 040 779 6784 (arkisin klo 9–15). Ota rohkeasti yhteyttä, jos arvioit tarvitsevasi digitukea, sillä siitä voi olla hyötyä ja iloa myös muiden arjen asioiden hoitamiseen!
Keskiviikon Kiltatuokio muutetaan todennäköisesti lähituokioksi Malmin yhteisötilaan lähiviikkojen aikana. Ilmoittautuneille lähetetään tieto ajankohdasta.

Perjantain Kiltatuokio on jäänyt kesätauolle, koska toiminta suuntautuu nyt kasvimaalle.


Lue lisää Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintamahdollisuuksista

Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa