Naisten teemaryhmä la 2.12. klo 14.00

Naisten vertaistuellinen teemaryhmä kokoontuu joka toinen lauantai klo 14.00–15.30 parillisina viikkoina 23.9.–2.12.2023. Lauantaina 2.12. levyraati, joulukorttien väsäämistä sekä joulutorttuja ja pientä pikkujouluista suolaista. Lämpimästi tervetuloa!

Naisten teemaryhmän kulku:

Ryhmään sisältyy Mitä minulle kuuluu tänään -kierros ja oman hyvinvoinnin äärelle johdatteleva teema. Mahdollisuus välipalaan kahvin tai teen kera. Kanttiinimaksu 1,50€.

Lauantaina 2.12. klo 14.00–15.30 teemana: rentouttavaa jouluista askartelua, glögiä, pikkujouluherkkuja , elämäni joululaulu tai muu biisi (vuoden 2023 viimeinen kokoontumiskerta).

Tauon jälkeen teemaryhmä jatkuu helmikuussa 2024. Aloituspäivästä tiedotetaan myöhemmin.

 


Kenelle naisten ryhmä on tarkoitettu?

Naisten teematuokiot on tarkoitettu eri-ikäisille naiseksi itsensä kokeville, jotka kaipaavat vertaistukea – niin onnellisten kuin haasteellisempien asioiden jakamista toisten kanssa. Tervetuloa mukaan myös läheisille!

Vertaistuki toteutuu kuunnellen toisia hyväksyvässä ilmapiirissä sekä kertomalla omista ajatuksista, tunteista ja kokemuksista juuri sen verran kuin itse kokee turvalliseksi. Voit myös vain kuunnella ja levähtää. Ryhmä on luottamuksellinen.

Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi aikaisemmin osallistunut Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan toimintaan. Voit osallistua joka kerta tai silloin kun sinulle sopii. Ryhmän osallistujat voivat halutessaan ideoida keskusteluteemoja tai vaikkapa ohjata jonkin harjoitteen. Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta jos osallistut ensimmäistä kertaa, voit halutessasi kysyä lisätietoa ja tarkemman tulo-ohjeen osoitteesta malmi(at)helsinginakilta.fi


Osoite:

Malmin yhteisötila / Helsingin A-Kilta ry, Ala-Malmin tori 1 / Hietakummuntie 19 B (Ala-Malmin torin laidalla sijaitseva Malmin Postitalo, B-rappu torilta katsoen talon kulman takana). Jos eksyt, soita! Ryhmän aikaan iltapäivänä olkkarin puhelin: 050 409 0344,

Opaste_Ala-Malmin_torilta_yhteisötilaan_pdf


”Ryhmissä saan paljon jotain sellaista, jota en vaadi tai odota. Se jokin avautuu toisten kohtaloista ja selviytymistarinoista.” Lue kiltanaisten blogi


Lue Helsingin A-Killan ja Malmin yhteisötilan muista toimintamahdollisuuksista

Seuraa Helsingin A-Kiltaa Facebookissa