Vapaaehtoistyö, työkokeilu, harjoittelu

Vapaaehtoistyötä kaipaaville

Malmin yhteisötilassa ja liikkuvassa työssä on mahdollisuus osallistua erilaisiin vapaaehtoistehtäviin. Tarjolla on monenlaista tekemistä kahvinkeitosta kasvimaan hoitamiseen ja vertaisohjaajan tehtävistä sunnuntaivapaaehtoisen tehtäviin. Haluaisitko ottaa vastuullesi yhden illan tai päivän, ryhmän ohjaamisen tai kahvinkeittovuoron? Tule juttelemaan työntekijälle Malmin yhteisötilassa tai laita viesti osoitteeseen malmi(at)helsinginakilta.fi. Vastuullisemmissa tehtävissä toimiville järjestetään työnohjaus.

Työkokeilun ja kuntouttavan työtoiminnan paikkaa etsiville

Helsingin A-Kilta tarjoaa mahdollisuuksia työkokeiluun ja kuntouttavaan työtoimintaan. Tarjoamme tutustumispaikan sosiaalialan järjestön työhön, yhteisön tuen sekä mahdollisuuden syys- ja kevätkaudella työnohjaukseen. Tiedustelut: malmi(at)helsinginakilta.fi.

Opiskelijoille

Tarvitsetko harjoittelupaikkaa tai mielenkiintoista opintoihisi liittyvää kehittämisprojektia? Helsingin A-Killassa on mahdollisuus eripituisiin harjoittelujaksoihin ja projekteihin – esimerkiksi sosionomi-, lähihoitaja- ja yhteisöpedagogian sekä media-alan ja viestinnän opiskelijoille. Harjoittelu Helsingin A-Killassa onnistuu parhaiten avoimella asenteella sekä aktiivisella osallistumisella ja tekemisellä – yhdessä toisten kanssa. Tiedustelut: malmi(at)helsinginakilta.fi