Vapaaehtoistyö, työkokeilu, harjoittelu

Koronakriisin aikana emme pysty järjestämään yhteisömuotoista kuntouttavaa työtoimintaa emmekä tilaisuuksia harjoitteluun tai työkokeiluun aivan samaan tapaan kuin ennen kriisiä. Joudumme turvallisuuden varmistamiseksi miettimään tarkasti toimintaan osallistuvien ihmisten lukumäärää ja työskentelytapoja – toimimme asiantuntijoiden suositusten mukaan. Asteittain pyrimme kuitenkin lisäämään mahdollisuuksia turvallisuus tarkoin huomioiden.

Tiedustelut: ohjaaja.jokke(at)helsinginakilta.fi

Vapaaehtoisesta tekemisestä merkitystä elämään

Koetko vertaistuen antamisen mielekkääksi? Onko kasvimaan hoitaminen sinusta kivaa? Haaveiletko ryhmän vertaisohjaajan tai sunnuntaivapaaehtoisen tehtävistä? Oletko hyvä loihtimaan viihtyisyyttä siivoamalla tai innostamaan porukoita pihapeleihin? Osaatko järjestää hauskaa ja toipumista edistävää etätoimintaa? Ota meihin yhteyttä!

Rytmiä arkeen työkokeilusta tai kuntouttavasta työtoiminnasta

Työkokeilijat ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevat osallistuvat yhteisön arkeen tekemällä monenlaisia ylläpitotehtäviä kahvinkeitosta siivoamiseen ja oven avaamiseen. Kesällä hoidetaan myös kasvimaata. Keskustelu ja seurapelien pelaaminen kävijöiden kanssa kuuluu myös tehtäviin. Tukena ovat ohjaaja ja koko työtiimi.

Opiskelijan harjoittelu yhteisössä

Tarvitsetko harjoittelupaikkaa tai opintoihisi liittyvää kehittämisprojektia? Harjoittelu Helsingin A-Killassa onnistuu parhaiten avoimella asenteella sekä aktiivisella osallistumisella ja tekemisellä – yhdessä työtiimin ja koko yhteisön kanssa.