Vapaaehtoistyö, työkokeilu, harjoittelu

Tiedustelut: malmi(at)helsinginakilta.fi

Vapaaehtoisesta tekemisestä merkitystä elämään

Koetko vertaistuen antamisen mielekkääksi? Onko kasvimaan hoitaminen sinusta kivaa? Haaveiletko ryhmän vertaisohjaajan tai sunnuntaivapaaehtoisen tehtävistä? Oletko hyvä loihtimaan viihtyisyyttä siivoamalla tai innostamaan porukoita pihapeleihin? Osaatko järjestää hauskaa ja toipumista edistävää etätoimintaa? Jos tällainen tai muu vapaaehtoistekeminen kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Rytmiä arkeen työkokeilusta tai kuntouttavasta työtoiminnasta

Työkokeilijat ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevat osallistuvat yhteisön arkeen tekemällä monenlaisia ylläpitotehtäviä kahvinkeitosta siivoamiseen ja oven avaamiseen. Tehtäviin voi myös kuulua vaikkapa kasvimaan hoitamista, ruoanlaittoa, tarjoilua ja vertaistuen antamista.  Tukena ovat ohjaaja ja koko työtiimi.

Opiskelijan harjoittelu yhteisössä

Tarvitsetko harjoittelupaikkaa tai opintoihisi liittyvää kehittämisprojektia? Harjoittelu Helsingin A-Killassa onnistuu parhaiten avoimella asenteella sekä aktiivisella osallistumisella ja tekemisellä – yhdessä työtiimin ja koko yhteisön kanssa. Vuoden 2021 tammi-maaliskuun harjoittelupaikat ovat täynnä.