Vapaaehtoistyö, työkokeilu, harjoittelu

Vapaaehtoisesta tekemisestä merkitystä elämään

Vapaaehtoistehtäviä voivat tehdä kaikki Malmin yhteisötilan kävijät. Vertaistuellisessa yhteisössä jokainen on jaksamisensa mukaan vertaistukena toiselle. Pieniä tehtäviä voivat olla myös esimerkiksi siivous tai välipalojen ja retkien suunnittelu. Yhteisötilan Boutique-kirpputorinurkkausta hoitaa vapaaehtoinen. Kesällä päästään puuhaamaan kasvimaalle. Talvella voit ilmoittautua vaikkapa ohjaajan kaveriksi grillausretken järjestelyihin. Sunnuntaitoimintaa ohjaa myös vapaaehtoinen.

Tiedustelut: jokke(at)helsinginakilta.fi, malmi(at)helsinginakilta.fi


Rytmiä arkeen työkokeilusta tai kuntouttavasta työtoiminnasta

Työkokeilijat ja kuntouttavassa työtoiminnassa olevat osallistuvat yhteisön arkeen tekemällä monenlaisia ylläpitotehtäviä kahvinkeitosta siivoamiseen ja oven avaamiseen. Tehtäviin kuulua kasvimaan hoitamista, ruoan ja välipalojen valmistamista, tarjoilua ja vertaistuen antamista.  Tukena ovat ohjaaja ja koko työtiimi.

Kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilun paikat ovat täynnä kesän 2021 osalta.

Tiedustelut: malmi(at)helsinginakilta.fi


Opiskelijan harjoittelu yhteisössä

Tarvitsetko harjoittelupaikkaa tai opintoihisi liittyvää kehittämisprojektia? Harjoittelu Helsingin A-Killassa onnistuu parhaiten avoimella asenteella sekä aktiivisella osallistumisella ja tekemisellä – yhdessä työtiimin ja koko yhteisön kanssa.

Esimerkkejä opiskelijoiden toteuttamista vapaaehtoisprojekteista: vertaistukea ilmentävä taideteos ja some-kampanja, teemaryhmien ohjelman suunnittelu ja toteutus, Green Care -toiminta kasvimaalla ja retkillä.

Tiedustelut: malmi(at)helsinginakilta.fi