Naisten illat maanantaisin klo 16.30

Naisten ilta joka maanantai klo 16.30–18.30. Kuulumiskierros ja yhteistä jakamista, pieniä rentouttavia ja omaa kasvua tukevia harjoitteita.

Naisten illat on tarkoitettu eri-ikäisille naisille. Tutustuminen erilaisissa elämäntilanteissa oleviin naisiin, toisten tarinoiden kuunteleminen ja omasta elämästä kertominen tuo lohtua, vertaistukea ja energiaa. Tule sellaisena kuin olet, vaikka ensin jännittäisi. Voit tulla myös vain kuuntelemaan. Pian olet osa mukavaa toveriryhmää!

Syksyn kokoontumisten teemana on muun muassa tunteet ja hyväksyvä läsnäolo. Teemaa käsitellään kevyin harjoittein ja keskusteluin.

Syksyn viimeinen kokoontuminen joulujuhlien merkeissä 16.12.2019. Joulutauon jälkeen naisten illat jatkuvat helmikuussa 2020.

Kevyt ateria ja kahvi tai tee 1€. Ekakertalaisille maksuton.

Osoite: Hietakummuntie 19 (Postitalon B-rappu), 00700 Helsinki. Postitalo sijaitsee Malmitalon ja kirjaston vieressä torilta katsoen oikealla puolella. Kävele Malmitalon ja sen oikealla puolella olevan Postitalon välistä Ala-Malmin raittia (kävelykatu) muutama askel ja katso oikealle: B-rappu on heti rakennuksen kulman takana. Jos et löydä perille, soita: 050 409 0344.

Tervetuloa muihin ryhmiin ja tapahtumiin!