Naisten ilta maanantaisin alkaen klo 16.30

Tervetuloa naisten iltaan maanantaisin klo 16.30–18.30 tammi-toukokuussa 2020.  Nyt on myös avattu ilmoittautuminen tänne: Bling – naisten iltamat KokoTeatterissa la 7.3.!

Kevätkauden teema: oman itseni hyväksyminen

Naisten-illat_kevätkausi-2020

Naisten illat on tarkoitettu eri-ikäisille naisille. Tutustuminen erilaisissa elämäntilanteissa oleviin naisiin, toisten tarinoiden kuunteleminen ja omasta elämästä kertominen tuo lohtua vaikeuksien keskellä, vertaistukea addiktioista tai muuten raskaista elämäntilanteista toipumiseen, uskoa elämään ja energiaa arkeen. Tule sellaisena kuin olet, vaikka jännittäisi. Pian olet osa mukavaa toveriryhmää! Voit tulla vain kuuntelemaankin. Osallistuminen ei myöskään ole pakollista joka kerta, vaan voit tulla silloin kun sinulle sopii.

Ryhmään osallistuminen edellyttää kykyä kuunnella rauhassa myös toisten puheenvuoroja.

Kevätkauden 2020 kokoontumisten teemana on oman itseni hyväksyminen. Teemaa käsitellään kevyin harjoittein ja keskusteluin.

Kevyt ateria ja kahvi tai tee 1€, ekakertalaiselle tarjoilu on maksuton.

Tulevia teemoja:

Ma 24.2. klo 16.30 Kuulumiskierros ja meditaatio, Malmin yhteisötila.

Ma 2.3. klo 16.30 Hyvä uni. Vierailijana Uniliiton puheenjohtaja Marja Ylösmäki. Malmin yhteisötila.

  • Huom! La 7.3. BLING – naisten iltamat KokoTeatterissa. Hemmottelua, live-musaa, teatteria, välipalabuffet. SITOVAT ilmoittautumiset 28.2. mennessä tänne: malmi@helsinginakilta.fi. Bling-ohjelma: BLING-Kutsu-7-3-2020

_ _ _

Malmin yhteisötilan osoite: Hietakummuntie 19 (Postitalon B-rappu), 00700 Helsinki. Postitalo sijaitsee Malmitalon ja kirjaston vieressä torilta katsoen oikealla puolella. Kävele Malmitalon ja sen oikealla puolella olevan Postitalon välistä kävelykatua muutama askel ja katso oikealle: B-rappu on heti rakennuksen kulman takana. Jos et löydä perille, soita: 050 409 0344.

Lisätietoa: malmi(at)helsinginakilta.fi

Tervetuloa muihin ryhmiin ja tapahtumiin!