Tapahtumia ja toimintaa

Helmikuussa pormestarin tapaaminen, maaliskuussa pääsiäistunnelmaa, huhtikuussa Kevätfiilis-lauantai, toukokuussa tukihenkilökoulutus. Kaipaatko luontotunnelmaa ja kasvien kanssa puuhaamista? Ilmoittaudu kasvimaaporukkaan!


Säännöllisesti toistuvat ryhmät ja tapahtuma löydät täältä.


To 29.2. lähdemme yhdessä pormestarin tapaamiseen ja pop up -verkostoitumistilaisuuteen. Tule Malmin yhteisötilaan neljän aikaan, lähdetään yhdessä.


Pääsiäismaanantain kakkukahvit 1.4. klo 13.00–16.00. Ilmoittautumiset: malmi(at)helsinginakilta.fi


Kevätfiilis-tapahtuma la 13.4. Malmin yhteisötilassa. Herkuttelua, yhdessäoloa, pientä ohjelmaa. Vapaa pääsy, maksuton tarjoilu. Tarjoilujen vuoksi pyydämme sitovat ilmoittautumiset etukäteen yhteisötilassa tai malmi(at)helsinginakilta.fi


Kiinnostaako vapaaehtoistyö? Tule talon kokoukseen, joka pidetään torstaisin klo 13.00. Rupattelemme yhteisen aterian äärellä, ja samalla on tilaisuus ilmoittautua tapahtumiin ja vapaaehtoistehtäviin. 


Kevättalkoista on jo kyselty. Talkoopäivä asiaan kuuluvine talkooruokineen järjestetään viimeistään huhtikuun alussa. Lisätietoa tulossa myöhemmin!


A-Kiltojen Liiton seminaari ja kevätkokous pe 12.4. Kalliolassa ja jatkot Malmin yhteisötilassa la 13.4. Lisätietoa tulossa myöhemmin.


Tukihenkilökoulutus lauantaina 18.5. ja 25.5. klo 12.00-15.30 Malmin yhteisötilassa. Koulutukseen otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus on maksuton. Koulutukseen sisältyy maksuton lounas ja kahvit. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: malmi(at)helsinginakilta.fi

Mietitkö, voitko juuri sinä osallistua? Koulutus tukee omaa henkistä kasvua ja päihteetöntä elämäntapaa. Voit osallistua koulutukseen, jos sinulla on takana vähintään kuukauden yhtäjaksoinen päihteettömyys. Tukihenkilönä toiselle voi toimia vuoden päihteettömän jakson jälkeen. Koulutus sopii myös läheisille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä tukihenkilöksi ilmoittautumista.

Kurssin kouluttajat ovat Tukihenkilötyöyhdistyksen työntekijöitä.


Kasvimaalle puuhaamaan? Suunnittelu aloitetaan maalis-huhtikuussa, ja kasvimaaretket aloitetaan huhti-toukokuussa. Ilmoittaudu kasvimaaporukkaan yhteisötilassa työntekijälle.


Nedergårdin kesäleiri pe–su 7.–9.6. Leirin järjestää ystäväkiltamme Kirkkonummen A-kilta. Malmilta lähtee porukka kauniisiin merellisiin maisemiin virkistymään. Pyrimme järjestämään yhteislähdön lauantaiksi (paluu samana päivänä takaisin). Tiedustelut ja alustavat ilmoittautumiset: malmi(at)helsinginakilta.fi 


Tulossa perinteinen kesäinen ”suurretki”! Minne tällä kertaa reissataan? Kävijöiden tähän asti kertyneitä toiveita kartoitetaan, ja retken kohde päätetään kevään tullen. Pysy kuulolla! 


Tervetuloa Malmin yhteisötilan päihteettömään toimintaan

Kokemusasiantuntijan vastaanotto