Helsingin A-Killan retkikalenteri

Kesä-elokuussa ei malteta olla vain sisätiloissa, vaan lähdetään lähiretkille, kasvimaalle puuhaamaan, pihapelejä pelaamaan ja matkataan myös hieman kauemmas Etelä-Suomen alueella!

Kasvimaaretket

Virkistävää päihteetöntä kasvimaapuhaa tarjolla keskiviikkoisin kesä-elokuussa, lähtö Malmin yhteisötilasta klo 13.30.

___

Juhannusretki Kuusiluotoon tiistaina 18.6.2019.

Lähtö Malmin yhteisötilasta: klo 11 (Ala-Malmin tori, Hietakummuntie 19). Lähtö Kuusiluodosta takaisin bussipysäkille noin klo 15.

Retken ohjelma: Bussimatkan (bussi 71 Malmilta Vanhankaupunginlahdelle) jälkeen pieni vaellus upean järviruokoviidakon halki hyväkuntoisella pitkospuupolulla ja saarella (kävelyä noin 1 km). Kuusiluodossa mahdollisuus saunoa ja pulahtaa meressä, kalastaa, nauttia makoisat eväät ja kahvit, tarkkailla meriluontoa kaukoputkella sekä kuulla ja kysyä paikallisen alueen historiasta, luonnosta ja kalastamisesta luonto-opas ja lintujentuntija Eero Haapaselta. Retkellä on käytössä vanha huvila, jossa voi viettää aikaa sateella ja muutenkin.

Mukaan tarvitset: kaupungin sisäisen matkakortin, säänmukaiset retkivaatteet ja kengät sekä sauna- ja uimakamppeet (jos saunot ja uit). Jos sinulla on kiikarit sekä virveli ja kalastuslupa, ota mukaan myös ne. Onkiminen on mahdollista omalla tai Helsingin A-Killan ongella.

Retken hinta: 1,50€ (maksetaan sitovasti etukäteen työntekijälle). Jos sinulla ei ole matkakortissa maksettua aikaa, Helsingin A-Kilta maksaa bussimatkasi.

Ilmoittautumiset 17.6. klo 12 mennessä: Malmin yhteisötilassa listaan/ työntekijöille tai osoitteeseen ohjaaja.valtteri@helsinginakilta.fi. Retkipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Lue lisää retkestä: Retki_Kuusiluotoon_18_5_2019-

___

Tulossa: Retki vanhaan Porvooseen heinä-elokuussa